Oudercommissie

Zonder oudercommissie is het voor ons niet haalbaar om zoveel feesten en partijen te houden. Maar de oudercommissie is ook een vraagbaak voor de ouders. Mocht u iets willen vragen of een klacht hebben waar u liever niet mee naar de leidsters gaat of naar de directie, kunt u dit ook bij de oudercommissie kwijt. Zij zijn te bereiken via oc@stichtingbelhamels.nl.

Voor de kinderopvang en peuterspeelzaal zitten in de oudercommissie:

saskia en juna Ik ben Saskia Rozendaal, moeder van Juna. Juna gaat sinds sept 2015 met veel plezier naar de Stappertjes. Ze zag haar grote broer naar school gaan en besloot toen dat ze zelf ook naar school wilde! Ik realiseer me hoe belangrijk vrijwilligers zijn sinds mijn kinderen op school zitten, zonder oudercommissie of hulpouders zouden een hoop leuke activiteiten niet zo makkelijk te realiseren zijn, dat zou ik heel jammer vinden dus hopelijk draag ik daar mijn steentje nu aan bij.
linda Ik ben Linda van den Brink, moeder van Puk en Pepijn. Puk zit inmiddels op de basisschool. Pepijn gaat sinds februari 2016 met veel plezier naar de Bengeltjes. Ik vind de peuterspeelzaal een goede voorbereiding op het basisonderwijs en een toevoeging voor de opvoeding. Ik ben bij de oudercommissie gegaan, omdat ik het leuk en belangrijk vind om betrokken te zijn bij de activiteiten die de speelzaal voor mijn dochter en de andere kinderen organiseert. Op deze manier kan ik een handje helpen en krijg ik ook nog eens een ‘kijkje in de keuken’!

Lonneke

Als lid van de oudercommissie stel ik mij graag aan jullie voor.
Ik ben Joyce Groen, moeder van Antonio, 15 jaar en Nadia, 2 jaar. Nadia zit sinds mei 2016 bij De Stappertjes en gaat hier op maandagochtend en donderdagochtend met veel plezier naartoe. Waarom ben ik bij de oudercommissie gegaan? Tijdens de ouderavond kwam de vraag wie zich wil aansluiten bij de oudercommissie. Het leek mij leuk om deze nieuwe uitdaging aan te gaan en te kijken waar mijn dochter nou precies terecht komt.

we zijn op zoek naar een nieuw lid! Iets voor u?

Gezocht:

Voor de BSO zijn wij nog op zoek naar leden voor de oudercommissie. Wij zijn verplicht een oudercommissie te hebben. Totdat wij leden hebben gevonden, zal de oudercommissie van de opvang de zaken waarnemen.

Een oudercommissie heeft, buiten dat ze kunnen helpen bij eventuele activiteiten, adviesrecht over tarieven, beleid e.d.