Binckie

Peuterspeelzaal Binckie

Vanaf 1 januari valt peuterspeelzaal Binckie onder de vlag van Stichting BELhamels.

Met deze uitbreiding is Binckie, op de Kosterverloren nr. 7, de eerste locatie van Stichting BELhamels buiten de gemeente Eemnes. Een uitbreiding waar we trots op zijn. Wij zullen er alles aan doen om de gezelligheid van Binckie te behouden. Binckie heeft zijn naam al jaren bewezen, en zal daarom ook gewoon Binckie blijven heten. Het is een naam die ook zeker bij de BELhamels past.

Ook bij Binckie staat de eigenheid van de kinderen voorop. Kinderen mogen zichzelf zijn. Dat is tenslotte niet voor niets ons motto. De leidsters worden in de loop van het jaar geschoold volgens de methode Piramide. Dat is de vaste methode van Stichting BELhamels waar mee gewerkt wordt. Bij deze methode hebben de leidsters handvatten om de kinderen op een spelende manier uit te dagen. Op het niveau van het kind. Spel staat daarbij voorop. Want als een kind speelt, ontwikkelt het zich.

Het tarief voor Binckie is voor ouders die recht hebben op kinderopvangtoeslag € 8,02 per uur. Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag betalen een inkomensafhankelijke bijdrage. Daar hebben we een inkomensverklaring voor nodig van beide ouders. Aan da hand daarvan wordt de hoogte bepaald van € 2, -, €4, - of € 6,- per uur, voor maximaal 2 dagdelen van 3,5 uur per dagdeel.

Daarbij zit alles inbegrepen: luiers, eten (groente en fruit) en drinken, voor de lange dagen een gezonde lunch.

De openingstijden zijn:

Brengen Halen
Maandag 08.00 uur  12.00 uur of 15.00 uur
Dinsdag 08.00 uur  12.00 uur
Woensdag 08.00 uur  12.00 uur of 12.15 uur
Donderdag 08.00 uur 12.00 uur of 15.00 uur
Vrijdag 08.00 uur  12.00 uur of 12.15 uur

Indien u geen recht hebt op KOT maar een gesubsidieerde plaats krijgt, dan zijn de tijden voor uw kind van 08.30 uur tot 12.00 uur. Indien u daar van af wilt wijken, betaalt u het reguliere tarief.

Inschrijven gaat het online inschrijfformulier. Dat vindt u hier

Dagen kunnen geruild worden of worden ingehaald, mits 24 uur van te voren worden afgemeld. Dat kunt u heel makkelijk doen via het ouderportaal.