De Babyclub

Vanaf woensdag 15 mei biedt De BELhamels ouder-kind programma`s aan voor baby’s. Hoewel elke programma helemaal is afgestemd op de ontwikkelingsfase waar de kinderen op dat moment in zitten, hebben ze ook overeenkomsten. Dit is belangrijk omdat de kinderen dan al snel een en ander herkennen en zich veilig zullen voelen. En hoe veiliger een kind zich voelt, hoe beter het zich kan ontwikkelen. En dat is waar het bij ons om gaat. Bij alle programma`s staan de kinderen voorop. De activiteiten zijn niet alleen erg leuk om te doen, maar ook erorm goed voor de ontwikkeling van je kind. Veel van deze activiteiten kun je daarom ook heel goed thuis uitvoeren, daardoor gaan de programma`s thuis verder en leert je kind ook thuis gewoon verder. We gaan muziek maken, zingen, dansen, bewegen, gebaren en gebruiken daarbij veel verschillende materialen zoals handpoppen, verschillende stoffen, zeepbellen, danslinten en muziekinstrumentjes. Samen met je baby geniet je iedere week van een uur vol plezier en ontdekkingen!

Naast de leuke en diverse activiteiten geven we tussendoor ook veel ontwikkelingsgerichte informatie aan de ouder(s) of verzorger(s). Voor je kind is het belangrijk dat je genoeg weet over zijn/haar ontwikkeling en wat JIJ kunt doen om hem/haar te stimuleren. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon erg leuk om andere ouders te ontmoeten met kinderen van dezelfde leeftijd. Dit, in combinatie met de mooie materialen waar de kinderen mee spelen, is het recept voor elke week weer een feestje voor kind EN ouder!

De baby`s gaan samen met hun ouder(s) of verzorger(s) aan de slag met een compleet programma: De Babyclub®. Spelenderwijs de ontwikkeling van je baby stimuleren is waar het om draait. Samen met je  kind geniet van je iedere week van een uur vol plezier en ontdekkingen. Omdat elke fase in de ontwikkeling weer een andere benadering vraagt zijn er lessen op leeftijd:

De Midi Babyclub®: van 3 maanden tot 7 à 8 maanden

De Maxi Babyclub®: van 7 à 8 maanden tot ongeveer 14 maanden.

Hierin maken we onderscheid tussen de baby`s die nog niet kruipen, zij zijn de Midi`s en de Maxi`s zijn de kinderen die al wel kruipen, maar nog niet lopen.

Tijden

Start Eind
De Midi Babyclub® 09.30 uur 10.30 uur
De Maxi Babyclub® 10.45 uur 11.45 uur

Na een half uurtje is het tijd voor een pauze. De baby`s kunnen even bijkomen en de ouders kunnen even een kopje koffie pakken en gezellig met elkaar kletsen. Ook voor en na de Babyclub® is er tijd en gelegenheid voor een kopje koffie.

Locatie: Kindcentrum De BELhamels, Aartseveen 72 in Eemnes.

Kosten

U koopt een strippenkaart van 5 keer (7 weken geldig) of 10 keer (12 weken geldig). De niet gebruikte strippen komen dan te vervallen. De kosten voor een strippenkaart van 5 x zijn € 60,- en voor een strippenkaart van 10 x betaalt u € 80,-

U ontvangt een factuur die voor de eerste les betaald moet zijn. Nieuwsgierig geworden, maar weet je nog niet of het wat voor jullie samen is? Maak dan gebruik van de 2 GRATIS proeflessen!

Geef je op via tessa@debelhamels.net

Voor meer informatie kun je ook bellen met Inge van Mondfrans op telefoonnummer 0621833544

info@debelhamels.net