Buitenschoolse opvang

BSO DE Bikkels

In januari openen we een nieuwe BSO in het Huis van Eemnes: BSO De Bikkels. De Bikkels is een BSO voor kinderen van 7 jaar en ouder, die op zoek zijn naar meer uitdaging in hun vrije tijd. Sport en spel staan daarbij vooraan. Naast onze eigen pedagogisch beroepskrachten hebben we, in samenwerking met de Buurtsportcoach en Sportimupls 2 beroepskrachten gevonden die een echte sportachtergrond hebben, maar daarnaast ook sportkanjerdocent en bewegingsregiseur zijn. Dat betekent even in het kort, dat de kinderen enthousiast worden gemaakt om te bewegen, te sport en te spelen/bewegen. 

Daarnaast krijgen de kinderen, in overleg met de ouders uiteraard, steeds meer verantwoordelijkheid. Zo mogen kinderen met toestemming zelfstandig, of onder begeleiding van de sportgroepshulp, naar de skatebaan, de speeltuin of binnen het Huis van Eemnes een plekje zoeken, waar zij zichzelf kunnen vermaken. We gaan de contacten aan met de sportverenigingen, de bibliotheek en nog veel meer. Kortom: Bij De Bikkels is altijd wel wat te beleven. 

BSO De Bikkels zit op maandag en dinsdag in het atelier op de eerste verdieping. Daar kunnen we ook ons creatief ei kwijt! Op donderdag zitten we beneden in een grote ruimte waar de ruimte hebben voor spelletjes en noem maar op... De Bikkels is voor kinderen van alle basisscholen. Ze worden door ons opgehaald. Heeft u op maandag, dinsdag en donderdag VSO nodig? Dan kan dat op onze andere locatie op de Aartseveen. Heeft u op woensdag en vrijdag BSO nodig? Dan kunt u uiteraard ook een combinatie maken van onze beide BSO`s.

BSO De Kikvors en De Kanjers

De Kikvors en De Kanjers blijven op de Aartseveen. Ze behouden hun gezellige en huiselijke sfeer waar ieder kind veel persoonlijke aandacht krijgt. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind zich welkom en bijzonder voelt. De kinderen zijn verdeeld over 2 stamgroepen maar zitten wel in de zelfde ruimte. Ook bij De Kikvors en De Kanjers wordt er veel aandacht besteed aan buiten spelen en bewegen. Maar ook is er zakmesles, tijd voor creativiteit en "bankhangen".

Niets moet en (bijna) alles mag, de kinderen zijn de hele dag op school geweest en mogen zelf bepalen of ze ergens aan mee willen doen. Wij bieden dus ook genoeg ruimte om vrij te spelen. wij passen ons dagprogramma aan, aan wat de kinderen willen. 

Er is ook de mogelijkheid om uw kind warm te laten eten bij ons. Deze maaltijden worden apart in rekening gebracht. Wij zullen de maaltijden rond 17.00 uur aanbieden en samen met de anderen kinderen zitten wij aan tafel als zij eten. De andere kinderen kunnen dan een crackertje eten.

In de vakanties zorgen wij voor een leuk en vol programma. Denk bijvoorbeeld aan bezoekjes aan het bos, speeltuin, boerderij, etc... Dit programma krijgt u twee weken van te voren, zodat u ervan op de hoogte bent wat wij welke dag gaan doen. Er is dan ook de mogelijkheid om uw kind bv. een extra dag te laten komen. 

Nieuwsgierig? Maak dan gerust een afspraak om samen met uw kind/kinderen vrijblijvend een kijkje te komen nemen en de sfeer te proeven.

Openingstijden

Onze BSO is elke dag open.
De openingstijden zijn van 07.30 tot 18.30 uur. In de ochtend, voordat we de kinderen naar school brengen, zitten alle kinderen van  in de grote gezellige ruimte. Daar kunnen de kinderen even lekker wakker worden, of gewoon vol aan het spelen gaan.
Omdat de kinderen vaak al bij ons op de peuterspeelzaal of opvang hebben gezeten, is de overgang niet groot. Ze komen op vertrouwd terrein terug, met het vertrouwde, maar ook nieuw speelgoed, buitenterrein en komen bij hun vriendjes van  de opvang. En soms zelfs hun broertje of zusje.

Pakketten

U kunt bij ons kiezen uit een flexibel pakket. En bij ons is flexibel ook echt flexibel. U kunt 52 of 40 weken afnemen of een voorraad van een aantal uur inkopen. Dan bepaalt u zelf wanneer uw kind komt. Dat is makkelijk als u onregelmatig werkt. De facturatie vindt achteraf plaats. Onder kopie "tarieven" vindt u hier alle informatie over.

De studiedag van de basisscholen zitten niet bij de prijs inbegrepen. Deze studiedagen dienen te worden aangevraagd via het ouderportaal en kunnen wij aanbieden bij een minimaal aantal van 4 kinderen. Hebt u nog uren over? Dan kunt u deze uren inzetten voor de studiedag. Hebt u geen uren meer? Dan wordt het tarief berekend van incidentele opvang.

 

(+31) 6 21 83 35 44
(Zie ook contactformulier)
info@debelhamels.net