Klachten

Waar mensen werken...

Kinderopvang is mensenwerk, En waar mensen werken, kunnen fouten gemaakt worden. Het kan altijd gebeuren dat er iets gebeurt waar u het niet mee eens bent. Wij hopen van harte dat u altijd bij ons komt en niet met een naar gevoel blijft lopen. Mocht u hier niet over willen of kunnen praten met de leidsters of u komt er niet uit met de leidsters kunt u altijd een klachtenformulier invullen. U kunt deze, anoniem, sturen naar:

Stichting BELhamels, o.v.v. klacht.
Akkerpad 15
3755 TL Eemnes

Het mailadres is klacht@stichtingbelhamels.nl.

Wij hebben ons ook aangemeld bij De Geschillencommissie. Via de link komt u bij De Geschillencommissie. Daar kunt u terecht als u er met ons niet uitkomt.

Jaarlijks sturen wij het klachtenjaarverslag naar de GGD, zoals wettelijk is verplicht. Deze zetten wij ook op de website.

Wij zullen de klachten altijd serieus nemen. Het is altijd onze intentie om er samen uit te komen. Ook zijn wij lid van BOINK. Ook zij kunnen om advies gevraagd worden.

Het klachtenprotocol vindt u hier:

Klachtenprotocol van Stichting BELhamels